Християнството - едно предаване за християнския живот, етика и вяра
   RSSЕ-бюлетин
НАЧАЛО за нас архив контакти 865tv очаквайте дарение

Детската агресия


неделя: 16 : 00 ч. ТВ. Европа
  Цялото предаване
  Иван Игов
  Школа по танци
  Училище без насилие

Сподели във Facebook Bookmark and Share


14 коментара

23.06.2011 :: 02:53:58
лазар

Най-важното нещо което имаме не са децата, уважаема водеща. Най-важното, което имаме е Божият спасителен план за човека, който се отнася и до децата ни. Той се нарича Иисус Христос - Спасителят. На вяра в Него трябва да бъдат научени както децата ни, така и възрастните. Какво очаквате от децата днес, след като моделите на агресивно поведение се инжектират в тях чрез телевизия, радио, кино, театър, свободен достъп до всякакви ресурси в интернет... Какво очаквате от облъчени с агресия деца? Любов и състрадание? Обич и уважение? Синовен дълг и родолюбие? Не се заблуждавйте. С никакви човешки програми с красиви имена няма да бъдат промени децата ни. Всички хора днес малки и големи са атакувани както никога досега от силите на сатана. Нека да говорим истината за духовните неща днес. Почти всички медии в момента са в служба на дявола и неговия план за унищожение на повече човешки души. Знаем Господ как го нарича - човекоубиец и баща на лъжата. Не виждате ли плачевните резултати на целия западен свят, който се отказа от Вероучението и го замести с психолози за родители и деца? И какво? Няма резултати. И у нас няма да има. Поколение след поколение растящо в атеизъм се отглежда в страната ни. Защо се опитвате на фона на тази свръх сатанинска агресия днес, да замазвате очите на Библейски необразования ни народ с някакви си човешки програми, които имат добри имена и цели. Нищо освен универсалния Еталон за възпитание и поведение, наречен Библия няма да промени нито вашите, нито нашите деца. Нашата, на християните, борба не е е срещу плът и кръв. Врагът ни е духовен и трябва да се обърнем към Онзи, Който е по-силен от него, защото само Той може да спре разрухата в България. Но за да бъдат чути молитвите ни към Него, трябва да изпълним онова, което Той изисква от нас. Всяко отстъпление от Евангелието и моделите описани в Библията е отстъпление от Бога и предателство към децата ни. Оставете напарфюмираните имена на програми на тази или отнази фондация или общество. Потърсете вярващи свещеници, които да образоват народа и децата ни. Искайте в православните храмове да бъде организароно Библейско обучение на родители и деца. Не бъдете толерантни към хулите, които се изливат по медиите срещу нашия Спасител Иисус Христос. Събудете се, хора. Душата на всеки един от нас е вечна и тук на земята всеки лично прави своя избър за вечността - при Бога или завинаги отлъчен от Него... Избърът е личен, но преди това трябва да бъдете информирани! Тези, които трябва да информират хората за Истината, Пътят и Животът трябва да са вярващи християни. Без вяра в Бога България ще бъде под Божия гняв. "Който повярва и се кръсти, ще бъде спасен; а който не повярва, ще бъде осъден." Марк 16:16.


24.06.2010 :: 01:30:12
Петя Ангелова

Имаме 4 деца със съпруга ми и това е тема, която винаги ме е вълнувала. Но наблюдавайки и анализирайки българското общество и училище, смятам че всичко се случва планирано и целенасочено. Целта е една, унищожаване на образованието, на културата, на бизнеса, за да остане българина с една единствена грижа - Как да оцелее? На Европа не и трябват умни, образовани и културни хора (за съжаление) - трябват и черноработници. Борим се постоянно с агресията, с липсата на себевладение, с егоизма... и липсата на бъдеще в нашите деца. Те не мечтаят, нямат виждане за живота си... нямат цели. Високото ниво на материалите в учебниците ги обезсърчава и отблъсква от у-ще, безотговорността на учителите и безхаберието им допълва картинката. На пръсти мога да изброя учителите с призвание, с грижа за децата. Останалите просто са си намерили работа, и чакат да вземат заплата. Всичко това го казвам с много болка, защото съм свидетел и в този театър участват и моите деца. Молим се за тях и ги учим да бъдат различни и да не се срамуват от това. Бог да пази децата ни!


22.05.2010 :: 23:33:28
yosif

"Ако продължаваме да изпращаме децата си при Кесаря за образование, не трябва да се учудваме ако се връщат у дома като римляни." Води Боухам


25.01.2010 :: 14:02:14
предаване "Християнството"

Уважаема г-жо Иванова. Благодарим за интереса Ви към предаването. Обадете ни се на тел. 4915 865 от 10 до 17 ч. всеки ден или ни пишете на имейл hristiyanstvoto@gmail.com, за да ви свържем с г-н Иван Игов.


22.01.2010 :: 12:52:57
Иванова

Уважаеми господа! Гледах и слушах внимателно интервюто с г-н Игов. Познавам този преподавател от преди около 20 години. Тогава съм работила в областта на просветата и в частност в НАЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ. Отдавна вече съм в пенсия. Сега обаче бих искала да се свържа с г-н Игов като особено голям професионалист. Просто имам нужда от една консултация с него във връзка с моята внучка. БЪДЕТЕ ТАКА ДОБРИ ДА МИ ИЗПРАТИТЕ НЕГОВ ИМЕЙЛ ИЛИ ТЕЛЕФОН ЗА ДА ГО ПОТЪРСЯ И ЕВЕНТУАЛНО ДА ПОИСКАМ НЕГОВАТА ПОМОЩ. С уважение - Иванова


02.01.2010 :: 11:38:17
Николинка Николова

Децата не са агресивни,ако получават обич!


03.10.2009 :: 21:33:22
Мариян Паунов

Здравейте, ние сме семейство от Пловдив, доброволци към "Агапе България" и се занимаваме с програмата "Младежи на кръстопът", чрез която се стремим да разпространяваме християнските ценности в училищата в България. Обикновено работим с деца от 5ти до 8ми клас. Тази програма разглежда въпроси като: самочувствието, любовта, приятелството, сексът преди брака, наркотиците и др. в светлината на Библията. Целта ни е все-повече да обогатяваме програмата и затова молим, ако имате материали и интересни идеи, с които можете да ни помогнете, да ни ги изпратите. Това може да са филми, игри и др. Благодарим ви предварително и Бог да е с вас! Мариян и Снежана Паунови


14.07.2009 :: 12:12:41
teodor

samo taka mitko mnogo gotino e tova prav si


01.07.2009 :: 11:04:38
Камелия Константинова

Браво на Димитър! Професионално издържана стратегия градена повече от 5 години с опит базиран върху широк спектър от работа с деца с разнороден диапазон от възможности включително и деца с физически увреждания. В очаквания сме на нови проекти!


28.06.2009 :: 22:13:53
Петрова

Чудесен начин - чрез танците да победим злото и агресията в нас! Браво на Димитър Желев!


27.06.2009 :: 17:37:35
ИВАНКА ДОБРЕВА

Браво.Идеята е чудесна.Когато доброто победи в нас то ще победи и по света.Децата трябва да знаят че когато човек прави добро той е доволен от себе си.Това чувство ти дава криле за успехи.


18.06.2009 :: 16:34:04
Website

Hello to all of you! Great new website! Congratulations! Martien and Denise


05.06.2009 :: 16:30:07
Иван Пенков

Предаването е много интересно и бих искал да го гледам онлайн тъй като много рядко имам възможност да го следя по телевизията.


03.06.2009 :: 14:20:05
Мария Семовска

Насилието в училищата е един от най стресиращите фактори в днешно време. То се породи от прекаленото гледане на телевизя, тъй като по нея се показват нещау които не са хубави но за голямо съжаление дещата много лесно копират. Телевизията промива мозъците на децата още от много малки. Според мен това, което трабва да се направи е родителите да осъществяват контрол върху това,какво гледат техните деца и в училищата да се задължително въведе предмет за изучаване на библията. Мисля че единствено ако се възстановят моралните принципи, които Бог постави в Библията тогава ще се подобри положението на нашата страна.
най - гледани

29 Декември 2013 г.
Надежда за ново начало
26 Февруари 2012 г.
Пътят на покаянието и прошката
07 Юни 2009 г.
Силата на молитвата
19 Септември 2010 г.
Имената на Бог
11 Юли 2010 г.
Смехът и християнството

етикети

"Вяра и наука" "Марма Мариам" "Мелето" "Надежда за малките" "Надежда на балканите" "Св. Йосиф" "Св. Константин" "Смъртта на един гуру" "Щурците" 10-те божии заповеди 20 оу 24 май 3-ти март 41 ОУ "Патриарх Евтимий" 90 ОДЗ София A 21 Campaign Big Brother Breaking Chanis Davvid Project European Freedom Network Promised land Rockin' Chair U2 Willow Creek unicef „Християнство и изкуство Авраам и исак Агапедия Адам и Ева Адвент Аделина Филева Академик Петко Стайнов Аксиния Джурова Алберти Албрехт Алтдорфер Албрехт Дюрер Албрехт Дюрер Албрехт Дюрер "Меланхолия" Алексадър Янков Александър Михайлов Александър Невски Алилуя Алфа Алфа курс Амарте Американски колеж Ангел и Моисей Андрей Неделчев Анна Маринова Антоанета Германова Анхела Меркел Апокалипсис Апостолът Априлско възстание Артур Немитоф Археологически музей Асизи Атлети в действие Атон Аявис Аявис БАН БОГОХУЛСТВО БПЦ БХСС Банско Батман Бах Белене Берковица Бетел Библия Библията Биг Брадър Фемили Бистра Алексова Блага вест Благовеста Дунева Благовещение Благой Господинов Бог и злото Богдан Паташев Божидара Кузманова Борис III Боровци Бурж ал араб Бъдни вечер Бъзльо Българска Екзархия Ванга Ваня Димитрова Варна културна столица Васил Гунев Ватикана Ватикана Великден Великден Великоморавската мисия Венета Дякова Венцислав Каравълчев Венцислав Стойков Верен Вермеер Верокио Видин Византия Виктор Макаров Винсент ван Гог Винсент ван гог Висарион Витлеем Влади Балевски Властелина на пръстените Вход Господен Възкресение Христово Вяра и общество ГИС Георги Андреев Георги Драгас Георги Елдъров Георги Тодоров Герген Тот Синт Янс Гигински манастир Глобален минимум Гого Горан Благоев Грейъм Грийн Д-р Павел Павлов Давид Данаиил Сисоев Даниел Розен Дейвид Шенк Десислава Тодорова Детски цветослов Дж.Р.Р.Толкин Джаки Комфорти Джеймс Уорлик Джото Димитър Лучев Димитър Лучев Димитър Паскалев Димитър Пешев Дом с крила Доменико Гирландайо Дометиан Донатело Донковски Доц. доктор Елена Генова Духовност Дънов Дънов и християнството Държавна сигурност Евангелие от Йоан Евангелски хор Евгений Найденов Европейски съюз Ел Салвадор Елена Мутева Елизабет I Елис Потър Емил Стайков Етиопия Етрополска калиграфска школа Жан Калвин Жулиен Грийн Захари Зограф Звезда на надеждата Здравко Ненов Златина Каравълчева Злото Знеполски епископ Йоан ИСДП ИСС Ивайло Захариев Иван Кирков Иван Хазърбасанов Ивановден Иво Захариев Иво Орешков Иеромонах Висарион Изенхаймския олтар Изенхаймският олтар Израел Изтезаван заради вярата си Източната порта на Йерусалим Индия Инсакрис Интегра БДС Иран Исус Христос Ицко Финци Й.С.Бах Йеронимус Бош Йерусалим Йехова Йов Йордановден Йосиф Соколски Йоханес Вермеер К.С.Луис Калин Янакиев Кападокия Каритас Касиан Кейптаун Кирил и Методий Кирил и Методий" Китай Клара Тонева Клаус Кенет Книгата Йов Комунитас Константийски епископ Антоний Константин Димитров Континенталс Корана Котел Кредо Бонум Крум Попов Лайънс Клуб Линда Ауанис Логос Лозански световен конгрес Лом Луис Апарисио Лука Синьорели Лукас Кранах Любка Танчева МОН Макс Лукадо Макс Лукадо Малтийски орден Малтийският орден Мари Басмаджиян Марина Младенова Марк Мейнъл Марк Шагал Мартин Лутер Мартин Ралчевски Мартин Шонгауер Матиас Грюневалд Матиас Грюневалд Мая Стоицева Месия Милен Миланов Министър Фандъкова Миро Мисия без граници Митко Желев Митрополит Симеон Михаел Пахер Михаил Стефанов Михаила Петрова Младенови Момчил Методиев Мони Алмалех НБУ НГДЕК НМД НФА "Филип Кутев" Надежда Савова Надежда Савова Надежда за малките Надя Стойкова Надя Тодорова Народна библиотека "Свети Свети Национален археологически музей Национална библиотека Национална мрежа за децата Нели Андреева Немско посолство Неофит Рилски Неофит Цаков Нидерландия Ник Кейн Никейски събор Ники Гамбъл Николай Неделчев Никълъс Хилиард Нина Иванова-Донковска Нов завет Нов човек Нова вълна Ново поколение Нощна стража ОЕЦ Общество и ценности Омофор Откровение на Йоан Откровението П.Р.Славейков ПГИИ Проф. Николай Райнов ПРОФ. ПЛАМЕН ЦВЕТКОВ Павел Джингаров Павел Павлов Павел Стефанов Пазарджик Пазарлък с Господ Палестина Паоло Учело Папата Паруш Парушев Петдесетница Петер Артсен Петър Благинов Петър Гюзелев Петър Дънов Петър Дънов Пеци Гюзелев Пиеро Дела Франческа Пиетро Перуджино Пирогов Питър Брьогел Питър Брьогел Плаването на "Разсъмване" Пламен Иванов Пламен Сивов Покров Богородичен Покров Богородичен Пол Попов Поли Генова Православното богословие и науките Предверие Принц Каспиян Приятели Приятели 2006 Приятели на Библията Приятели на Библията Приятели на библията Произхода на злото Проповедта на планината Пътечката на Мечо Рабиндранат Махарадж Райчо Дончев Раковски Раковски Рембранд Рембранд ван Рейн Рембранд ван Рейн Рембрант Ренесанс Ренесанс Реформация Реформацията Рождество Рождество Рождество Христово Роман Рон Кеноли Росен Плевнелиев Росен Цветанов Роси Ганева Румен Борджиев Румен Рачев Румънеца и Енчев Руски информационен център СГХГ СУ СУ Салвадор Дали Самаряни Санта Мария дел Фиоре Св. Александър Невски Св. Валентин Св. Йоан Рилски Св. Йосиф Св. Синод Св. Тривелий Св. Франциск Св.Св. Кирил и Методий Света София Света София Светата Троица Свети Дух Свети Йосиф Свети Свети Кирил и Методий Светия Синод Светият Синод Светият Синод Светлината в Стария завет Световен молитвен ден Сердика Сердикийски едикт Сибир Софийска градска галерия Софийски Университет Софийски университет София Лайф клуб Спайдърмен Станислава Кьосева Стефан Врачев Стефан Врачев Стефка Венкова Стоян Бабеков Стоян Лалев Страцимир Павлов Супермен Съединението Сълза и смях ТЕЗЕ Тайната вечеря Таня Милачич Татяна Йосифова Теодор Опренов Теодор Опренов Теодора Димова Тициан Тициан Тодор Велчев Тодор Кичуков Точка БГ Трайчо и Ина Стефанови Троян Турция УНИЦЕФ Уганда Уеб дизайн Уилоу Крийк Филипо Брунелески Филипо Брунеслески Флоренция Флоренция Фондация "Адра" Фондация Америка за България Фра Анжелико Фра Филипо Липи Харалан Попов Хари Татеосян Харлем госпъл хор Харта Хеликон Хендел Хендрике ван Рейн Хитлер Хобитът Холандия Холбайн Младши Хорхе Берголио Храбърско Христина Панджаридис Християнски рок Християнство и култура Християнството по света Христо Атанасов Христо Куличев Христо Куличев Христо Мишков Христос Хрониките на Нарния Цар Борис III Цветница Цветовете в Стария завет Църногорски манастир Чарлз Морс Червената къща Червената къща Шандор Мещер Щутгарт Юдаизъм Явор Ганчев Явор Ичков Ян Госарт Яхве аборт автомобилна катастрофа автопортрет агресивни деца агресия в училище агресията сред децата ад адв. Диана Радославова акад. Владета Йеротич алфа курс ангел ангели ангели ангелите в Библията андерсен андрей неделчев ансамбъл Станков антихрист антон радославов ап. йоан апокалипсис арменска общност арменци арт ателие арфа архангел архангели асистирана репродукция астрология астрономия атон аутисти балет Екселсиор барок бахово общество бежанци бездомни бездомните библейско състезание библейско училище библиотека теология библия библията бизнес благовещение благодат бог и злото богословие богословието и науките богоявление болест брак брак брак брака буквите български джоджен български евреи български евреи в-к Зорница в-к култура ван гог великден венеция караманова верен вероучение вечен живот взаимоотношения видинска епархия виктор макаров винсент ван гог висок печат врачки врачки вход господен въведение богородично възкресение възкресение Христово възкресение от мъртвите възкресение факти възпитание възпитание на децата възпитание на децата възпитание на тинейджъри въплъщението вяра вяра вяра вярване галерия "Париж" галерия Арт Муза галерия ВИП галерия Ракурси гей-парад гл. ас. Тодор Велчев гл. ас. д-р Павел Павлов гл.ас. д-р павел павлов глас в България гностицизъм гняв гонения госпъл гравюра гравюра гравюри графика графично изкуство грях д-р Анна Маринова д-р Валентин Кожухаров д-р Надя Стойкова д-р Павел Павлов д-р Питър Уилямс девически манастир Калофер декор демокрация детска агресия детски градини децата на орфей джаз диалог добро доктрина дом за временно настаняване дом за сираци домове за сираци досиета на митрополити досиетата доц. Дилян Николчев доц. Костадин Нушев доц. д-р Ивайло Найденов доц. д-р Клара Тонева доц. д-р Клара Тонева дрога духовната криза духовно възраждане душа държавен културен институт дядо Георги евангелизъм евангелисти еволюцията евреи евреи евреите евтаназия единство екстрасенси ели атанасова етиопия етническа толерантност жабленски манастир жертвоприношение живот закон за вероизповеданията зала България затвор затвор в Белене защитени жилища защитено жилище звезда на надеждата зло злото зографски манстир ивайло захариев иеромонах Никанор изкупление изкуство изкуство изложбата „Сътворението” израел източни песнопения изцерение икона иконоборство икси имената на Бог император Константин ин витро инсеминация интеграция на ромите интернет ислям истина история история на Индия й.с.бах йоан богослов календар на маите калин михайлов кантата капелан капелан касиан катастрофа катедрала свети йосиф католици католици в българия католици от източен обряд католицизъм католическа апостолическа екзархия католическа църква кивот кирил и методий книга книга за брака княз Борис I коледни картички комунизъм комунизъм и християнство контрареформация концерт копиловци костадин нушев краят на света креационизъм криза крипта крипта Ал. Невски кръстопът кръщение кумрански ръкописи къща за птици къща за птици лицемерие любов любов любовна история магдалена стефанова майчинство макс лукадо малкия принц малта малтийския орден манастири маркльощницата матеус пасион мая стоицева медии методий корчев методистка църква милосърдие министерството на образованието мисионерство мисия възможност митрополит Галактион младежи младежки младежки лагер младежки център молитва молитва молитвата монах мони алмалех мормони мюзикъл мюзикъл мюсюлманство и християнство надежда надежда за малките наркозависими наркозависимост наркокомуна наркоман наркотици наркотици насалевски насилие насилие в училище насилието натюрморт наука и вяра нбу нов закон за детето нов закон за детето нова вълна нова година ново начало ново поколение новораждане обещаната земя образование обществен форум за репресии общуване окултизъм окултни учения орден освещение освобождението на България осиновени осиновяване отец Александър Лашков отец Ангел отец Ангел Ангелов отец Георги Пеев отец Георги Флоровски отец Димитър отец Димитър Димитров отец Димитър Димитров отец Добромир Димитров отец Марий Димитров отец Николай Георгиев отец Николай Нешков отец Поликарп отец Поликарп отец Самуил отец Стефан Стефанов отчаяние п-р Румен Борджиев павликяни папа Ронкали папа Франциск пари пари и библия пастор Иван Врачев пастор Теодор Ангелов пастор Теодор Опренов пасторските процеси патриарх патриарх Максим патриарх Неофит петдесятна църква в Банско петдесятница петър благинов пламен сивов покаяние поклоннически поход покръстване на българите посолство на Индия пост православие православна младеж православни православно кино празник превод на Библията превод на библията прераждане приемна грижа приемна грижа приключение с Бога промяна проповедта на планината пророчества за Израел просвещение проституция протестанство протестанти протестантство протестантство протести проф. Венцеслав Николов проф. Георги Бакалов проф. Дечко Свиленов проф. Иван Желев проф. Калин Янакиев проф. Калин Янакиев проф. Мони Алмалех проф. Пламен Цветков проф. д-р Дечко Свиленов проф. пламен цветков проф.Николай Майсторов прошка прошка психология пфор. пламен цветков първа евангелска църква първа евангелска църква софия първороден грях пътуване пътуване до Израел равин равносметка разочарование разпятие рай ранно детско развитие ранно християнство революция религиозно образование религия религия религия в училищата религия в училище ренесанс реставрация реформация реформацията реформацията ричард блакъби родителски кооператив рождество рождество христово роми ромска декада ромски къщички в Кюстендил руска тошева савската царица сайт св. константин св. тома сватба сватбена фотография светлана каролева свещеници мъченици свобода свобода свят свят бог святост сгхг сдружение самаряни секта секти село Расник сем. Асенови семеен консултант семейство семейство семейството серафими сердикийски едикт сестра Христина сестри Евхаристинки сестри евхаристинки синдорм на даун сираци сирийски бежанци слава атанасова славейковата библия словото смелост смирение смирение смърт смърт соломон софийска градска галерия софийски университет социална служба Красна поляна сп. Свет спасение спасяване на българските евреи спиричуъл срещу стар завет стоките страх страшният съд студентски град студентски град суеверие съединението съмнение съня на Яков сърце сътворение и еволюция танцът театър София театър софия тинейджър тинейджъри толерантност томина неделя тоталитаризъм точка бг трайчо стефанов трафик на жени трафик на хора ужасите на войната униати успех успешен брак училище финанси финансова криза финландия фондация "Конкордия" франциско гоя хайнц ликлама хероин херувими холокост хомосексуализъм хорали храм "Покров Богородичен" храм "Св. Висарион" Смолян храм "Св. Възнесение Христово" храм Пресвето сърце Исусово храм Св. Николай Чудотворец Русе храм Св. Николай Чудотворец" храм Св. София храм Света Троица храм паметник Александър Невски храм св.св. кирил и методий християнска книжарница християнска музика християнска поезия християнска проза християнски лагер християнското семейство християнство християнство и изкуство християнство и изкуство християнство и култура христовия образ царица Йоана Савойска цветница ценности ценности център Благовещение център рождество христово цигулка църква църква Пресвето сърце Исусово църква Словото църквата църквата и комунизма църквата и младите църковната схизма църковни общности червената къща чудо юлангело

най-обсъждани

31 Май 2009 г.
Детската агресия
07 Юни 2009 г.
Силата на молитвата
27 Декември 2009 г.
Рождество Христово II
11 Юли 2010 г.
Смехът и християнството
19 Септември 2010 г.
Имената на БогНачало  l  за нас  l  архив  l  контакти  l  865tv  l  очаквайте  l  дарение
© Християнството. Всички права запазени.design: dimidesign.eu created by: УебДизайн ООД Професионалистите се отличават